Bronzérem a nagyatádi országos döntőben

2010. augusztus 09.
Bronzérem a nagyatádi országos döntőbenA képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott, bronzérmes lett a Csokiskarika BHC a 2010. évi OVB Strandkézilabda Nemzeti bajnokságban

Augusztus 7-8-án a nagyatádi  városi termálfürdő területén található strandsport arénában rendezték meg az OVB Strandkézilabda nemzeti bajnokság országos döntőjét.

A Csokiskarika BHC csapata a csoport küzdelmeket egy szétlövéssel elvesztett első mérkőzést követő két győzelemmel zárta, így csoport másodikként várta az elődöntőben a másik csoport -mint később kiderült a későbbi bajnokcsapat, a szegedi Homokfutók- győztesét.

A vasárnap délelőtti elődöntőben az első félidőt a Csokiskarika, a második félidőt viszont a Homokfutók csapata nyerte, majd az ezt követő izgalmas szétlövésben végül a Homokfutól csapata győzött és került a döntőbe.

A Csokiskarika a 3. helyért délután a Sivatagi Vihar csapatával csapott össze és mindkét félidőt megnyerve szerezte meg végül -a csapat története során már második alkalommal- a bronzérmet a Nemzeti bajnokságban. 

« Vissza a hírekhez
Kapcsolódó hírek:
   • Az OVB Nemzeti-bajnokság országos döntője Nagyatádon